Традиции, история и качество...
Защото да бъдеш по-добър от вчера е мисия!

1990 г.

Основаване на фирмата

Фирма „Сани- Конс Тодорови с-ие” СД  е създадена през 1990 г. Приоритетно насочва дейността си в сферата на хранително-вкусовата промишленост и по-точно в производството на царевични и пшеничени пръчици, като вече 27 години успешно реализира своята продукция на българския и международен пазар.

1991 г.

Първи продукт под марката "Нира"

1 година след основаването на фирмата през 1990 г. се създава първия продукт под името "Нира". Той представлява царевични пръчици овкусени със сол в прозрачна опаковка. Това е един от първите продукти от този род в страната.

2000 г.

Поставяне началото на марката "Зайо Байо"

През 2000 г. пуска на пазара продуктите под марката „Зайо Байо”, които  за кратко време получават широка популярност и се продават в цялата страна.

2005 г.

Получаване статут на общоизвестна марка

През 2005 г. марката „Зайо Байо” получава статут на Общоизвестна марка за територията на Република България в класа царевични и пшеничени пръчици.

2010

Марка ползваща се с известност

05.07.2010 г. с решение на Патентно Ведомство марка „Зайо Байо“ се определя като ползваща се с известност на територията на Република България във всички класове стоки и услуги. Фирмата е собственик на над двадесет и пет търговски марки, четири патента за полезен модел, а опаковките на продуктите са обект на промишлен дизайн. Интересът на фирмата излиза и извън границите на Република България, като за тази цел марката “Зайо Байо” има и международна регистрация.

2013 г.

Престижна награда от конференция по маркетинг WEBIT

През 2013г. година беше връчен приз на фирмата в категорията за "най-добро боравене с вирусен маркетинг". Другите претенденти за наградата бяха Девин, Дженерали Застраховане, Глобул и Интерфуудс България.

2013 г.

Facebook страницата достига 460 000 харесвания

2013г. бе белязана и от още едно изключително постижение. Страницата на Зайо Байо достигна 460 000 фена във Facebook. По това време тя заема почетното 3то място за най-харесвана българска страница, като се нарежда след страниците на Димитър Бербатов и България.

сега

31 години

история и традиции

120+

човека персонал

15

продукта

ISO 9001

сертификация

HACCP

сертификация

WEBIT 2013

награда за маркетинг

над 480 000

facebook приятели

 

Нашата мисия винаги е била да задоволяваме максимално изискванията и потребностите на нашите клиенти, като им предлагаме отлично качество и натурални продукти. Зайо Байо винаги е бил и ще остане един природосъобразен продукт без консерванти, изкуствени оцветители и пържене. Благодарим на нашите клиенти за доверието през годините, тяхната признателност ни стимулира да продължаваме заедно напред...

Анжела и Валентин Тодорови

 

подкрепете ни

над 480 000
НАГОРЕ