Екскурзия за двама до Тайланд

1 ден

Полет от София до Банкок през транзитно летище.

2 ден

Кацане в Банкок по обяд. Трансфер до хотела, настаняване и свободен следобед за почивка и шопинг. Вечеря в местен ресторант или в хотела, в който сте и нощувка в хотела.

3 ден

Закуска. Целодневна екскурзия с посещение на основните храмове в Банкок и Кралския дворец. Обяд в местен ресторант. Връщане в хотела и нощувка.

4 ден

Закуска. Трансфер до летището и полет за Самуи. Кацане на острова – посрещане и трансфер до хотел в района на плажа. Свободна вечер и нощувка в хотела.

5 - 8 ден

Свободни дни за разходки, плаж, екскурзии и почивкa.

9 ден

Закуска в хотела. Трансфер до летището и полет за Банкок. Връзка с полет за транзитно летище

10 ден

Кацане на транзитно летище и вразка с полет за София. Кацане в София.

Екскурзия за двама до Египет

1 ден

Директен полет до Кайро. Кацане на летище Кайро и разглеждане на Египетския Музей (включена входна такса, екскурзовод и слушалки). След това обяд на корабче на брега на река Нил.

2 ден

Закуска. Посещение на Египетските пирамиди в Гиза с включена входна такса и екскурзовод. Нощувка в хотел Мövenpick Hotel & Сasino Сairo – Мedia City 5* или подобен. Вечеря.

3 ден

Ранно отпътуване за Асуан със самолет. Трансфер до кораба. Настаняване. Обяд. Посещение на Високата стена, Големият язовир, храмът на Изида от о-в Филае и Незавършеният обелиск – включени в цената. Вечеря. Нощувка на кораба, акостирал на пристанището на Асуан

4 ден

Закуска. Преди обяд свободно време за почивка на палубата на кораба или автобусна екскурзия по желание: Абу Симбел – Храмовете от времето на Рамзес II. Посещение на Ком Омбо и храмът на бог Собек. Вечеря. Нощувка на кораба.

5 ден

Посещение на храмът на бог Хор в Едфу. Трансфер до Луксор с автобус или с кораб, според преценка на местната фирма партньор. Посещение на част от обектите в Луксор.

6 ден

Посещение на Луксор – древната столица на египетските фараони. Посещение на Карнак и храмовете на Луксор. Трансфер до Хургада с луксозен автобус.

7 ден

Свободно време за плаж и забавления или по желание: целодневно посещение на Райският остров – за почивка и шнорхелинг или възможност за допълнителна екскурзия – BADAWYA VIP – разходка из Сахара с ATV, джипове и езда на камили с ориенталска вечеря.

8 ден

Освобождаване на хотела. Трансфер до летище Хургада за полет към България. Продължитеолност на трансфер – около 30 мин.

Екскурзия за двама до Куба

1 ден

Полет от София до Хавана през транзитно летище. Кацане в Хавана вечерта Трансфер до хотела, настаняване.

2 ден

Закуска. Пешеходна обиколка на Хавана с екскурзовод на български език. Нощувка.

3 ден

Закуска. Трансфер до Варадеро. Настаняване в хотела и нощувка.

4 - 7 ден

Свободни дни за разходки, плаж, екскурзии и почивкa.

8 ден

Закуска в хотела. Трансфер до летището и полет за София.

КАК МОЖЕШ ДАСПЕЧЕЛИШ?

Изпълни стъпките и може да спечелиш: екскурзия за двама по избор до Тайланд, Египет или Куба! Бонус награди Iphone Xs Max, Samsung Note 10+, 2 дрона "Dji Phantom 3SE и смарт телевизор Sony 55.

Ще получиш съобщение от Зайо Байо

Отговори на 5те въпроса

Остави координати за да участваш в тегленето

Правила и общи условия

 1. Играта се провежда на стената на официалната страница на Зайо Байо: https://www.facebook.com/zayobayo.bg/, в частност в Messenger.
 2. Организатор на играта е СД ”САНИ - КОНС Тодорови с-ие”, адрес: гр. Перник, ул.”Брацигово” № 32, наричан по-долу за краткост „Организатор“.
 3. Изпълнител на играта e “Диджитъл Вижън” ООД, със седалище и адрес на управление: гр. София, ул. Граф Игнатиев 13А, ЕИК 201232847, наричано по-долу за краткост „Изпълнител”.
 1. Настоящите условия уреждат правилата за обявяването на играта във Фейсбук страницата на Организатора. Настоящите правила са задължителни за всички участници в игрите и последните се съгласяват с тях всеки път при вземане на участие в играта. Организаторът си запазва правото да променя настоящите условия като за целта публикува известие във Фейсбук страницата си. При всяка промяна на настоящите условия, всеки участник следва да се съгласи със същата, за да участва в провежданата игра.
 2. За да участва в тегленето за наградите, потребителят в Messenger играта на Зайо Байо, трябва да:
 • отговори правилно на въпросите, които ще му бъдат изпратени в Messenger;
 • задължително е отговарянето на въпросите да става чрез предоставените бутони за отговор, които излизат автоматично под въпросите. В случай, че потребителят е с по-лека версия на месинджър (messenger lite), е вероятно тези бутони да не се визуализира;
 • aко потребителят вече е въвел отговор ръчно, трябва да се включи отново в играта или да изтрие отговорите, които е въвел към момента, за да се появят отново автоматичните бутони;
 • предостави задължително телефон и имейл адрес след изиграването на играта до край, за да може чрез тях Организаторът да се свърже с печелившия участник;
 • данните могат да бъдат повторно използвани за изпращане на новини и промоции;
 1. Играта се стартира автоматично след като потребителят коментира някой от рекламните постове за играта или качи снимка (отново като коментар под някой от рекламните постове), за да задейства Messenger механизма.

4. Всички награди се теглят в присъствието на нотариус. Печелившите ще бъдат обявени на 11.12.2019 г. в официалната страница на Зайо Байо във Фейсбук.
5. Периодът на провеждане на играта е: 11.11.2019 г. - 08.12.2019 г.
6. Покупката не е задължително условие за включване в играта.
7. В случай, че дадена игра не е обвързана с покупка, то стойността на наградата няма минимален и/или максимален праг и зависи единствено от всяка конкретна игра.
8. Всички награди, както и конкретните правила, се публикуват на фейсбук страницата на Организатора при започване на играта или могат да се намерят в раздел “Бележки” на фейсбук страницата на Зайо Байо: https://www.facebook.com/pg/zayobayo.bg/notes/?ref=page_internal

 1. Право на участие във Фейсбук играта има всяко физическо лице, на възраст над 13 години, с активен профил във Фейсбук. При допълнителни изисквания относно лицата имащи право на участие, то същите се публикуват на Фейсбук страницата на Организатора в деня на започване на играта, заедно с нейните конкретни условия.

  2. Във Фейсбук играта не могат да участват лица, свързани с Организатора и/или Изпълнителя, както и техни преки родственици: деца, родители, братя, сестри, съпрузи и др.

  3. Всеки потребител има право да участва един път в Messenger играта като е изпълнил стъпките посочени в раздел II т. 2.

  4. Допускат се до участие единствено лица, които не използват фалшиви профили, като последното се удостоверява чрез сравнение на името, положено на профила и името на лицето, което е дадено за получаване на наградата.

  5. Забранени са действия от страна на участници в играта, с които се цели вероятността за спечелване на награда да бъде повишена посредством използване на средства и методи, различни и/или в противоречие с тези, предвидени в настоящите Правила.

  6. При установяване извършването на действия, които имат за цел и/или биха могли да доведат до манипулиране на резултатите при разпределението на наградите, Организаторът на играта си запазва правото да дисквалифицира съответния участник или участници, да свали от играта неговите/техните участия и да го/ги лиши от правото да получи/получат спечелената в резултат на такива действия награда или награди. Организаторът запазва правото си да дисквалифицира всеки участник, който не спазва настоящите Общи условия.

  7. Участници, които използват софтуер с цел повече участия в Играта и нарушават механизма ѝ ще бъдат дисквалифицирани без допълнително уведомление, като губят правото си на участие, така и правото си на спечелена награда, в случай, че са се класирали за такава.

  8. Организаторът не е отговорен за ситуации, в които има невъзможност за някои граждани да участват в промоцията, когато тази невъзможност е извън контрола на Организатора. Тези обстоятелства могат да се дължат на грешни или непълни данни, информация, пренесена с прекъсвания, закъснения или повредена по някакъв начин, дължаща се на действия на ползвателите на Фейсбук страницата или на използвания от тях функционален софтуер, приложения или други технически средства по време на Играта. Тези обстоятелства могат да се дължат също на технически проблеми, които могат да попречат на функционирането на интернет връзката и/или на софтуера, уеб доставчика, причинени от технически проблеми и/или голям трафик на мрежата или страницата, или и двете. Друга причина за тези обстоятелства може да бъдат повреди или недостатъци, които да се отразят върху оборудването, приложенията и/или личните данни, принадлежащи на участниците или трети лица след записване за участие в играта. Тези обстоятелства също могат да се дължат на правни промени, които да повлияят на процедурата и изпълнението на промоцията (като решения на институциите, състояние на война, природни бедствия и други), наградите, тяхната стойност, функционалност и на условията за присъждане и дистрибуция на наградите.

 1. 1. Печелившите от играта ще бъдат седем, а наградите ще бъдат:
 • Мобилен телефон | iPhone Xs Max | Gold | [1 брой]
 • Мобилен телефон | Samsung Galaxy Note 10+ | Black | [1 брой]
 • Лаптоп | Apple MacBook Air 13 Mid 2017 MQD32 | [1 брой]
 • Дрон | Phantom 3 SE | [2 броя]
 • Smart телевизор | SONY 55” (SONY UHD KD-55XG8196) | [1 брой]
 • Екскурзия по избор за двама | Египет, Тайланд или Куба | [1 брой]
 1. Победителите от Фейсбук играта ще бъдат обявени на 11.12.2019 г., с пост на стената във Фейсбук страницата на Зайо Байо. Изборът се прави на томболен принцип в присъствието на нотариус. Организаторът ще се свърже с победителите  на посочения в играта мобилен телефон от тях. Ако печелившият не вдигне на първото обаждане, автоматично губи право върху наградата и на негово място ще бъде изтеглен нов печеливш.
 2. За да получи наградата си, печелившият/печелившите следва да изпрати своите лични данни – три имена, адрес и телефон за връзка под формата на лично съобщение в страницата на Зайо Байо в срок от 5 дни след уведомяването му [не по-късно от 15.12.2019 г.]. Разноските по получаване на наградата са за сметка на Организатора.
 3. Спечелените награди не могат да бъдат заменяни за паричната им равностойност.
 4. Наградата/наградите не може да се преотстъпват на лице, различно от печелившия.
 5. При отказ да бъде получена наградата, правото за нейното получаване се погасява. В такъв случай е възможно да се изтегли втори печеливш, който ще бъде уведомен чрез лично съобщение и обявен в коментар под поста, който обявява предния печеливш.
 6. Организаторът не поема отговорност за сгрешени или невалидни данни за контакт и адрес на доставка, предоставени от спечелилия участник. В такъв случай и ако Организаторът успее да се свърже с печелившия участник, ще пренасочи наградата към правилния адрес на доставка, но допълнителните разноски за пренасочването и получаването, ще са за сметка на Печелившия участник.
 1. Личните данни, които Организаторът и Изпълнителят ще обработват, са посочени в чл. 20 от настоящите Общи условия, а именно три имена, адрес, телефон за връзка и имейл. С участието си в игра, изискваща изпращане на снимка/и, участниците (включително и в качеството си на родители и законни представители на малолетните си деца) са наясно и са съгласни Организаторът и Изпълнителят да обработват получените техни снимки и/или снимки на техните деца, единствено и само във връзка с провеждането на съответната игра. Чрез включването си в играта, участниците са съгласни и приемат предвиденото в настоящите правила и са информирани за целите на обработка на лични данни, описани по-долу.
 2. Целите на обработването на личните данни са: определяне на спечелилите в игрите и доставяне на наградите. Организаторът и Изпълнителят гарантират, че личните данни на лицата няма да бъдат обработвани за други, извън посочените в настоящите условия цели.
 3. Организаторът и Изпълнителят поемат задължение личните данни на участниците да не бъдат предоставяни на трети лица, освен в случай, когато предаването е в изпълнение на законово задължение на Организатора и Изпълнителя.
 4. Сроковете, за които ще бъдат обработвани личните Ви данни, са докато бъдат получени наградите. Личните Ви данни могат да бъдат съхранени и за по-дълъг период само в случай, че Организаторът и Изпълнителят имат законово право или задължение за това.
 5. Като субект на данни Вие имате всички специфични законови права, свързани с личните данни, които събираме от Вас, по чл. 13 от РЕГЛАМЕНТ № 679 от 2016 г. на ЕВРОПЕЙСКИЯ ПАРЛАМЕНТ И НА СЪВЕТА от 27 април 2016 г. относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни (ОРЗД).
 1. Организаторът запазва правото си да прекрати играта, преди изтичане на нейния срок, в случай, че настъпят материални злоупотреби, нарушаване на общите условия или правилата на всяка конкретна игра или при появата на събитие, представляващо непреодолима сила, съгласно действащото законодателство, като в тези случаи не се дължи компенсация на участниците. Ако настъпи прекратяване, то ще бъде обявено на стената на Зайо Байо, а участието на потребителите се прекратява автоматично.
 1. До момента на предаване на наградата на печелившия участник, същата е собственост на Организатора и участниците не следва да имат претенции към нея.
 2. Евентуалните правни спорове, които биха могли да възникват между Организатора и участниците в игрите, ще бъдат разрешавани по взаимно съгласие, а в случай, че това се окаже невъзможно, двете страни ще трябва да се отнесат до институциите, които са компетентни да разрешат спора, а в краен случай и до компетентния родов съд в гр. София.
 3. Организаторът и Изпълнителят се задължават да осигурят и предоставят на всеки спечелил участник удостоверение и/или друг документ, удостоверяващ стойността на наградата. Спечелилият наградата може да ползва удостоверението или документа, удостоверяващ стойността на наградата при подаване на своята годишната данъчна декларация във връзка със Закона за данъците върху доходите на физическите лица, с цел установяване облагаем или необлагаем доход, в зависимост от стойността наградата.
 4. Всеки участник в игрите, провеждани на стената на Зайо Байо https://www.facebook.com/zayobayo.bg/, се счита за уведомен и запознат с тези правила и съгласен с условията. С включването си в играта, всеки участник приема имената му, както и снимките, с които е участвал, в случаите, в които е предоставил такива, да бъдат публикувани на Фейсбук страницата на Зайо Байо с цел обявяване на печелившите в Играта.
 5. Организаторът си запазва правото да премахва от Фейсбук страницата на Зайо Байо всякакво съдържание, което смята за неподходящо и неуместно, несъвместимо с Играта, обидно или дискриминационно. В тези случаи решението на Организатора е окончателно.
 6. Оспорването на резултатите от Играта, валидността и верността на който и да е резултат от страна на участник няма действие спрямо Организатора.
 7. Игрите не се спонсорират, възлагат или осъществяват по какъвто и да било начин от Фейсбук и не следва да се свързват с Фейсбук. Участниците предоставят информацията си на Организатора, а не на Фейсбук.
 8. При противоречие на настоящите Общи условия и конкретните условия на някоя от отделните Фейсбук игри, предимство ще имат конкретните условия за провеждане и участие в съответната игра.
 9. Настоящите правила са задължителни за всички участници в игрите. Организаторът си запазва правото едностранно да поправя или изменя Правилата, като обявява поправките или измененията публично във Фейсбук страницата на Зайо Байо. Промяна на настоящите общи условия не следва да се прави в период на провеждане на игра и всеки участник следва да се е съгласил с промените, преди да заяви участието си в следващата игра, която бива организирана след тези промени.
НАГОРЕ