КАК МОГА ДАУЧАСТВАМ?

Изпълни стъпките и може да спечелиш: 8 дневна екскурзия за двама до Дубай, Iphone или Sony PS4 slim gold

Попълни формата за регистрация по-долу

Теглим 3ма печеливши на 04.01.2018 на лотариен принцип.

ВРЕМЕТО ЗА РЕГИСТРАЦИЯ ПРИКЛЮЧИ

Скъпи приятели, вече не можете да се регистрирате, защото периода на играта ни изтече на 03 януари 2018 година. Благодарим на всички участници.

Подробни указания

Участвай в тегленето за страхотните награди на Зайо Байо, научи повече в раздел "КАК МОГА ДА СПЕЧЕЛЯ?"
Стъпки:
1. Да харесаш и Коментираш поста, в който обявяваме играта и условията на нашата страница. --Ако не си, кликни тук--
3. Да се регистрираш като въведеш име, фамилия, имейл и телефонен номер (препоръчително за връзка, ако си сред печелившите). Тази стъпка е с цел да определим, кои са участниците и оттях да изтеглим ТРИМА печеливши.
Зайо Байо ще предостави 8 дневна екскурзия до Дубай за двама, Iphone SЕ и SONY Play Station 4 Slim Gold.
Теглене и обявяване на печелившите – Ще се проведе на 04.01.2018г. Жребия ще се излъчи наживо във Фейсбук в присъствието на нотариус и представители на Зайо Байо. Тримата печеливши ще бъдат официално обявени на нашата Фейсбук страница своевременно, след тяхното изтегляне. На всеки един от тях ще позвъним лично и ще изпратим имейл, както и лично съобщение във Фейсбук.
Непредвидени обстоятелства – до 48 часа, ако някой от печелившите не се свържe с нас обратно или не отговори на опитите ни за контакт (или наградата бъде отказана) ще бъде изтеглен алтернативен печеливш, който ще бъде обявен на страницата ни във Фейсбук.

ЧАСТ 1 – ОРГАНИЗАТОР
1.1 Организатор на текущата игра във Фейсбук е „Сани-Конс Тодорови“ СД с адрес на управление гр. Перник, ул. Брацигово №32, ЕИК: 823049142.

ЧАСТ 2 – ОФИЦИАЛНИ ПРАВИЛА
2.1 Играта се обявява на страницата във фейсбук - www.facebook.com/zayobayo.bg и на страницата на огранизатора - www.zayobayo.bg/specheli
2.2 Участниците в играта са длъжни да спазват условията и разпоредбите описаните по-долу в общите правила (официални правила).
2.3 Официалните правила са публикувани на www.zayobayo.bg/specheli
За целия период на играта всички заинтересовани лица могат да получат информация и консултация чрез изпращане на запитване на имейл office@zayobayo.bg или във фен страницата на организатора във Фейсбук.
2.4 Организаторът си запазва правото да променя или допълва Официалните правила, като промените влизат в сила след публикуването им на www.zayobayo.bg/specheli.
2.5 С участието си в играта участниците се обвързват с гореописаните официални правила и се съгласяват да спазват условията и сроковете описани в общите условия.

ЧАСТ 3 - ПРАВО НА УЧАСТИЕ
3.1 Право на участие имат всички физически лица, живеещи на територията на Република България.
3.2 Участието в играта е напълно доброволно и не обвързва по никакъв начин участниците в нея.
3.3 Участието в играта не е обвързано с покупка на даден артикул или услуга.
3.4 В играта нямат право да участват служители на ОРГАНИЗАТОРА, както и членове на техните семейства.
3.5 Право на участие в играта на Зайо Байо имат лица навършили поне 12 години.

ЧАСТ 4 - ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ НА ИГРАТА
4.1 Играта стартира на 21 ноември 2017 година и ще приключи на 03 януари 2018 година.

ЧАСТ 5 - ОПИСАНИЕ НА НАГРАДАТА
5.1 ОРГАНИЗАТОРА ще подари 8 дневна почивка за двама до Дубай с български екскурзовод, Iphone SE и Play Station 4 slim gold. Екскурзията се заплаща от Зайо Байо чрез туристическа агенция Хермес Холидейс.

ЧАСТ 6 – МЕХАНИЗЪМ ЗА УЧАСТИЕ В ИГРАТА
6.1 Харесване на поста, в който са обявени условията за участие.
6.2 Оставяне на коментар под поста, в който играта се обявява официално от ОРГАНИЗАТОРА.
6.3 Регистриране на WEB страницата на организатора, използвайки формата за регистрация на www.zayobayo.bg/specheli

ЧАСТ 7 - ПОЛУЧАВАНЕ, ВАЛИДИРАНЕ, ПРЕДЯВЯВАНЕ
7.1 На 04.01.2018 година ще бъдат изтеглини всички печеливши. Тегленето се извършва на лотариен принцип в присъствието на представители от фирмата ОРГАНИЗАТОР и нотариус, които ще следят за легитимното представяне на резултатите.
7.2 Печелившите ще бъдат обявени на стената на страницата във фейсбук в срок от 24 часа след тегленето.
7.3 Своевременно след обявяване на спечелилия, той ще бъде уведомен от организатора посредством обаждане и имейл, който е посочил при регистрацията.
7.4 Спечелилия наградата предоставя на организатора име, имейл адрес и телефон при регистрация с цел да бъдат уточнени подробностите по усвояването на полагащата му се награда и за да може да бъде избран на лотариен принцип.
7.5 За валиден печеливш ще се счита участник, който е изпълнил горепосочените условия по т. 6.
7.6 В случай, че ОРГАНИЗАТОРА е спазил задълженията си съвестно и е уведомил печелившия по всички възможни начини, но наградата не бъде потърсена в рамките на 48 часа - организатора си запазва правото да изтегли друг печеливш за да спази общите условия.

ЧАСТ 8 - ЗАМЕНЯНЕ И ПРЕОТСТЪПВАНЕ НА НАГРАДАТА
Наградата е лична и не може да бъде преотстъпвана или заменяна и няма паричен еквивалент.

ЧАСТ 9 - ПРЕКРАТЯВАНЕ
Организаторът има неотменимо право да прекрати играта по всяко време, обявявайки това на https://www.facebook.com/zayobayo.bg в случай, че ОРГАНИЗАТОРА установи злоупотреби, масово нарушаване на правилата или ако настъпят други налагащи прекратяването обстоятелства същия не дължи компенсация на участниците.

ЧАСТ 10 - РЕШАВАНЕ НА СПОРОВЕ
Спорове между организатора и участници се решават чрез постигане на взаимна договореност.

ЧАСТ 11 - ПУБЛИЧНОСТ
11.1 С участието си в играта участниците се съгласяват, че в случай на спечелване на НАГРАДАТА, тяхното име и цензуриран имейл адрес и телефон ще бъдат публикувани на страницата на организатора, за да се докаже легитимността в провеждането на играта. Също така се съгласяват и нямат нищо против да дадат видео интервю за организатора по повод спечелването им.
11.2 С участието си в томболата на Зайо Байо всички участници се съгласяват с текущите Общи условия.

Хермес Холидейс туристическа агенция

НАГОРЕ